December 11, 2009

result.

alhamdulillah,
aku dapat ape yang aku nak.
masok dlm senarai dekan.
memang aku gembira, so happy that i nearly cried last night.

sebab sblum tu i heard one of my frens yg mmg pndai, she missed the DL.
so aku takot gile mcm ape.

bile tgk result alhamdulillah.
x sia2 aku blaja mcm nak gile.

tapi, bile aku bgtau my parents, dorang mcm xde reaksi.
i was like, err nothing to say? no? nada? uhhh okay,

my mom plak cakap, 'nape sket sgt. nape x 4.0?'
aku dah, hahh?
urghhh
even kwn aku yg sgt pndai dlm klas ktorg miss, dpt 3.95.
mcm mane?

seriously aku kcewa gn reaksi dorang.
i mean, this is my 1st result in uni, i got DL, but they didnt even congratulated me or watever la kn.

at least, aku berkobar2 la nk dpt DL lg ntok nex sem.
inii. haihhh
smgt aku trus ilang nak ape2 pn.
aku da mls tau.

aku tau, aku xsehebat kwn aku tu yg nearly 4.0, tp kitaorg course lain2.
xbole nak bandingkn mcm time spm dlu.

aku dpt DL mcm xmemberi ape2 mkna plak.
haihhh.
sgt xphm.

dgn bndera merah berkibar, lagila aku sgt sgt emo

T.T

2 comments:

Pja said...

Jangan emo emo.
Diorang suka tuh!
o.0

aFiQaH said...

dpt DL??
dats great..
jus little push insyaAllah u gonna get wat u want, 4.0 mbe, not impossible.. ;)