May 23, 2009

lepaskan.


so,
entri hari ni aku nk cite psl sorang mamat ni.
bukan abang aku la haha.

die baru jugakla kat skola aku.
kt kelas aku specifically.
aku tak tau ar kenape kn,
sejak 1st day tuh, aku mcm xley btol tengok muke die.
die xla xnsem, die oke arr.

bile da lelame knal die, baru la aku tau kenapa aku xsuke die hoho
perangai die kan urghhhh
nak wat aku vomit tau tak.
jarang ar jumpa lelaki perangai cm die.

die suke berlagak la.
berlagak gune ayat sindiran die.
salah 1 contoh ayat die mcm ni ar

"ek eleyh pmr 7a tp teruk jgk exam ko aku tgk. bek dpt 3-4a je gitu"

perghhh
tau ar ex samura kan adoiii
tak sedar2 tu da keluar samura nak perasann

sampaikan xngaku skola dua tu sekolah die.
eeee bajet arr kauuu akuu geli siyakk
pastu time blaja especially math ar,
da la muke selamba datang sebelah aku konon xnampak blackboard.
pastu memekak cakap xgune ar blaja math ni, da bsar bukan gune pn bla3.
grrr

paling aku tak bole lupe ar ko cakap dengan aku.
eyh x x ko sms aku.
mcm ni :

"weh, ko ade mtk biasiswa mara ke jpa x?"

"knp?"

"tanye je. alah kalau ko mintak mmg xkan dpt ar klau tgk result ko tuh"

b***. ko pndg rndh aku.
"aku mintak ar. da pegi inteview pun."

"ouh. aku da sambung blaja da ni. japan programme tajaan mara gak."

mmg tgh mls gile nk lyn ko time ni,
"oh yeke?"

lepas tu bile aku cakap aku xdpt mara tuh,
ko selambe je ckp kt aku mcm ni an

"kan aku da cakap gn ko, ko xkan dpt punye. kalau ko straight a xpe ar jgk"

abes ko bajet ko straight a ke hah. ko same je gn aku kn siyooot
"da xde rezeki nk wt cane. xsmestinye org kire a je da bole dpt."

padahal ko punye b tu lg xbole blah dr aku tau x.
kuangasam.
aku sabo je setaun 1 kelas gn ko.
aku memang tak paham ar kenapa ko suke carik psal gn aku.
erghh

ni mcm2 aku dgr psl ko mase ko kt samura dlu.
huh.
patutla keluar.
bajeet lebihh.

papepun good luck ar ko.
aku maki2 pun bknnye aku bwk sampai mati.


mmg pantang orang carik psl rendahkan maruah aku. ingat ko sape hah? grrr

1 comment:

Pja said...

wahahah cakap ar ni dak yang ade masuk tusyen addmath kejap tuh? LoL